Sidste nyt!

Caféaftener i forsamlingshuset 2017

Som noget nyt vil Dalby Lokalråd arrangere caféaftener i forsamlingshuset. Det vil foregå på følgende onsdage kl. 18.30-21.00: 4. oktober 2017(vi spiller spil), og 13.12. 2017(Fælles småkagebagning op til jul).

Alle caféaftener er gratis, men hvis du vil købe en øl, vand eller kage, så tag lidt penge med.

Vi vil rigtig gerne skabe nogle hyggelige aftener for alle aldersgrupper, hvor vi kan dyrke fællesskabet, skabe gode relationer og tale sammen om løst og fast. Som du kan læse ovenfor, så er der sat aktiviteter på de forskellige aftener. Har du forslag til andre aktiviteter, så kan du kontakte en fra lokalrådet. 

Vi håber at se mange af jer gennem vinteren.
Mvh. Dalby Lokalråd

Kabeltv uden tv-boks
nu med Viasatkanaler...

Dalby Lokalråd har lavet en aftale med NEF om levering af tv-signaler i Dalby Sogn. Så nu er det muligt at få adgang til viasatkanalerne. Du behøver ikke nogen boks til dit tv..

Med Waoo forening kan du modtage alle de eksisterende kanaler fra Waoo + Viasatkanalerne. Du skal blot være medlem af Dalby Lokalråd og være koblet på NEF´s bredbåndsnet.

Yderligere oplysninger: ring til NEF på tlf: 63 32 11 00

Så er der opsat en lille kulturel vandrerute i Dalby. Ruten omhandler hele historien bag Christen Kold, den første friskole, valgmenigheden og meget mere. Projektet er et samarbejde mellem Dalby Lokalarkiv og Dalby Lokalråd og er støttet af Kulturarv Fyn.

Ruten, der begynder ved kirken på "Rådhuspladsen", er indviet officielt onsdag den 12.9. Her fortalte Kurt Risskov Sørensen om Christen Kold for de 28 fremmødte.

Hvis du får lyst til at gå ruten og læse de opsatte plancher, kan du begynde ved standeren med den gule kasse overfor kirken i Dalby.
God fornøjelse!

Booking af Huggehuset

Nu er det mulig at booke Huggehuset til arrangementer og grillaftener. Det er gratis at låne huset, når blot det afleveres i samme stand, som da du overtog det. Læs mere under "Huggehuset" her på hjemmesiden.

Dalby - Hindsholm har nu fået en opslagstavle, som du er velkommen til at bruge! Se opslagstavlen i menuen til venstre.

Så er der byggegrunde til salg i Dalby

NU er det muligt at erhverve sig en grund i Dalby, enten med udsigt over bymosen eller bag Mosegårdsvej med udsigt til Bregnebjerg.

Læs mere under "Bosætning"