Musik på Hindsholm

Klaverundervisning tilbydes

Pr. 1/2 2013 er der pladser ledige som klaver-elev. Jeg underviser børn, unge og voksne, og efter en metode, som i fagsproget kaldes, fra hånd til hånd-metoden. Idéen er at man skal begejstres i spillet, således at eleven holder ved, og muliggør en livslang passion. Musikken skal være god, lyde godt. Noderne kommer i anden række og tillæres langsomt og først efter at man kan spille.

Jeg selv er 49 år, gift med Anne og har sønnen August på 9 år. Jeg har undervist de sidste 20 år, har været pianisten i lyrik-gruppen Fyensværk og fast pianist gennem 8 år på Grand Hotel (1997-2005), samt diverse andre sammenhænge.

Det tilrådes at spille én gang om ugen, minimum 2 gange om måneden, i starten, især for børn. Senere, kan man bedre selv tilrettelægge sin undervisning.

Der undervises i lektioner af 60 min. til 175 kr. pr. lektion.
De to første lektioner er gratis, såfremt du ikke ønsker at fortsætte.

Ring og aftal nogle uforpligtigende prøve-lektioner, eller for at høre nærmere.


venligst Per Knuppert Stavrevej 4 Måle 66 112503

Musik- og kulturskolen Kerteminde  

Hindsholm har en lang tradition for det musikalske. Vi har eget symfoniorkester (slået sammen med Årslev Musikforening), engageret musikundervisning på Hindsholmskolen og endelig Musikskolen i Kerteminde, som tilbyder undervisning i rigtig mange forskellige instrumenter, sammenspil, bands, samt talent- og soloundervisning.

Kerteminde kommunes musikskole
Regnar Langesvej 1
5300 Kerteminde
Tlf: 65 15 17 66


Læs mere på:
http://musikogkulturskole.dk/


 

Fra musikskolens koncert, maj 2010

Hindsholm Musikforening

Læs om Hindsholm musikforening på:
http://www.hindsholmmusik.dk

Kor

Morgenfruerne

Foråret er kommet til Hindsholm og Morgenfruerne M/K spirer på ny

 

Morgenfruerne M/K slår nye toner an…

 

Efter 7 fantastiske år med Birgit Nedergaard Madsen ved roret, har vi fået ny korleder. Hun hedder Therese Andreasen og er bla. kendt fra Nyborg Gospelkor og Kor a la Carte, som er Odense Politiorkesters eget kor. Vores repertoire er fortsat rytmisk og krydret med lidt gospel ind i mellem. Vores koraftener er fyldt med sprudlende sangglæde og masser af grin og godt socialt samvær. Sammen skaber vi glad musik og det er umuligt at gå sure hjem - uanset hvad dagen ellers har bragt.

 

Vi har netop afholdt generalforsamling og bestyrelsen forsætter uændret. Efter mange og lange overvejelser er det endegyldigt besluttet, at koret hedder Morgenfruerne M/K og de dejlige mænd er positive over at være morgenfrue-herrer. Samtidig får vi ny hjemmeside - www.morgenfruerne-mk.dk - den er dog stadig under opbygning, men vi forventer den klar inden længe.

 

Til kulturnatten i Nyborg fredag den 3/6-2016 giver vi en fælles koncert sammen med Nyborg Gospelkor og Nyborg Musikskoles børnekor i Vor Frue Kirke. Dette samarbejde forventer vi os meget glæde af.

 

Vi har indgået aftale med Hindsholms fire kirker om en årlig koncert, da det er vores ønske at være synlige i lokalsamfundet. Dette års koncert afholdes i Mesinge Kirke lørdag den 8/10-2016.

 

Dette forår er vores sangaften flyttet fra onsdag til torsdag kl. 19:30 - 21:30, hvor vi synger i fællesrummet på Hindsholmskolen i Dalby.

 

Vi byder gerne nye medlemmer - unge som ældre - velkommen. Så skulle du have en spirende sanglyst gemt i maven, er du velkommen til at kontakte formand Laila Rasmussen på mobil 29765477 og næstformand Anette Bergholdt på mobil 60241374 for nærmere info.Korene ved Dalby og Stubberup kirker

Til Dalby og Stubberup kirke er der tilknyttet flere kor.


Korene øver i Dalby kirke i Dalby. Er du interesseret i at synge sammen med andre, så kontakt organist og korleder, Martin Høier på tlf: 28 40 63 02