Bosætning

Ønsker du at flytte til Hindsholm?

Der er mange gode grunde til at bosætte sig i Dalby / Hindsholm. Vi lever i et nærmiljø, hvor børnene har en tryg opvækst omgivet af en smuk natur, der lægger op til fri leg, trivsel og sundhed. Vores foreningsliv giver mulighed for aktiviteter for alle aldersgrupper, og ønsker du at deltage i noget mere specielt, er der ikke langt til Kerteminde eller Odense.

På Hindsholm kan du realisere drømmen om at holde husdyr eller blive et nyt menneske som vinterbader eller morgenbader i Storebælts blå bølger. Eller hvad med at starte en lille virksomhed i smukke omgivelser? På Hindsholm kan du folde dig ud som kunstner i et kreativt og smukt naturområde, holde bier, lære at spille eller bare slappe af...

I Dalby Sogn har alle adgang til hurtig bredbåndsforbindelse (25/25 mb og 100/100 hvis du ønsker det), TV-signaler, IP telefoni og internet. De fleste huse har adgang til stabil fjernvarme (og den er blevet billig).

Vi arbejder på at skabe muligheder for alternativt energivenligt byggeri.

Du er altid velkommen til at kontakte én fra Lokalrådet, hvis du ønsker en rundvisning i Dalby sogn, eller en snak om byggegrunde, bosætning eller andet. Se under Dalby Sogns Lokalråd ude i menuen til venstre.Byggegrunde til salg i Dalby

Ny lokalplan vedtaget angående byggegrunde ved Bymosen i Dalby


Nu er det muligt at købe en af de flotte byggegrunde i den nye udstykning ved Bymosen i Dalby. Grundende sælges fra kr. 195.000,- og har den smukkeste udsigt over Bymosen i et område med stier, legeplads og grønne omgivelser. Fra udstykninger er der kort gåafstand til Hindsholmskolen og idrætsfacilliteter. Området ligger midt i den Hindsholmske natur, med cykelstier på den gamle jernbane både mod syd og mod nord. Der er ca. 3 km. til stranden ved Bøgebjerg, og knap 2 km. til strandende ved Dalbybugten. Derudover er der dagligvarebutik i en afstand af 2 km og 3 km. til børnehave.

Der er ikke byggepligt på grundene.

Kontakt  tlf: 40 63 71 00

Se lokalplanen her, klik på linket og find deefter lokalplan 119 for Mosegårdsvej i Dalby:
 http://www.kertemindekommune.dk/For-borgere/Miljø-og-teknik/Fysisk-planlægning/Lokalplaner/Lokalplaner---Kerteminde.aspx

Byggegrund på Mosegårdsvej i Dalby til salg

Nu er der mulighed for at købe en dejlig grund på Mosegårdsvej 4 i Dalby. Grunden er på 831 kvadratmeter med mulighed for at tilkøbe 500 kvadratmeter landbrugsjord. Grunden ligger meget naturskønt i udkanten af Dalby med udsigt ud over marker og Bregnebjerg. Grunden kan bøbes for kr. 295.000,- .

Kontakt Estate mæglerne Kerteminde på tlf: 65 32 44 88Byggegrunde til salg i Hersnap

2 stk. byggegrunde er til salg i den hyggelige landsby, Hersnap. Der er adgang til smuk natur, badestrande, hyggeligt landsbymiljø, fjernvarme, bredbånd, vandværksvand og flinke naboer!

Begge grunde er på 860 kvadratmeter og koster kr. 225.000,- eksklusive tilslutningsafgifter.

Kontakt Dorthe og Ulrik Christiansen på

tlf: 62 52 40 16 eller 21 43 05 83


Ønsker du at købe et hus i Dalby eller på Hindsholm...

Der er løbende huse til salg i området. Både landejendomme, parcelhuse og liebhaverboliger.

Nogle huse sælges hurtigt gennem lokale kontakter og andre sælges gennem de etablerede salgskanaler.

se mere på:

 www.edc.dk/kerteminde