Iværksætter


Iværksætter???

Ønsker du at starte ny virksomhed på Hindsholm?

I Dalby og på Hindsholm byder vi gerne nye virksomheder velkommen. Området egner sig af gode grunde ikke til tung industri eller store virksomheder, men til mindre servicevirksomheder eller små innovative
vidensbaserede virksomheder. På det meste af halvøen er der adgang til lynhurig bredbåndsforbindelse (lysleder med op til 100/100 mb). På Hindsholm trives mange slags håndværksvirksomheder, kunstnere, arkitekter og internetbaserede salgsvirksomheder.

Dalby Sogns Lokalråd er gerne behjælpelige med oplysninger og lokalkendskab, ved start af ny virksomhed. Det kan være hjælp til at finde lokaler, eller til at skabe de nødvendige kontakter.

Kerteminde kommune har udpeget en iværksætterkontaktperson, der er behjælpelig med praktiske og administrative opgaver ved start af ny virksomhed. Det kan være at guide dig videre til de rette myndigheder eller til at få vejledningning i idefasen ved hjælp af værktøjet, væksthjulet. Hjuler er en grafisk model, der sætter fokus på alle aspekterne i opstarten af en virksomhed.

Kerteminde kommune
Hans Schacksvej 4
5300 Kerteminde

Telefon: 65 15 15 15

www.kertemindekommune.dk  

Eller se mere på Kerteminde kommunes hjemmeside.

Se også:
 
http://www.startvaekst.dk/vhsyddanmark.dk 

www.Kertemindeerhvervsforening.dk

www.startvaekst.dk

www.startupsvar.dk

www.skat.dk/ivaerksaetter

Søger du midler til et projekt?

Så er det måske en ide at kontakte LAG-Kerteminde, der kan give råd og vejledning i forbindelse med økonomisk støtte til, og udvikling af, nye ideer og projekter i landdistrikterne.


Se også på: www.realdania.dk

Eller på:
www.Friluftsrådet.dk